×

PROIECTELE NOASTRE

     Printre activităţile de ultimă ora la care a participat instituția noastră se numără seminarul-training cu genericul ”Marketing educaţional. Strategii de promovare a imaginii şcolii” implementată de Centrul Educaţional PRO DIDACTICA şi sprijinită financiar de Fundaţia Liechtenstein Development Service (LED).  Această activitate face parte dintr-o iniţiativă amplă de a consolida imaginea şcolii profesionale prin promovarea serviciilor şi rezultatelor activităţilor din instituţie, prin implementare a unor strategii de marketing educaţional şi prin utilizarea unor instrumente moderne şi originale de promovarea a imaginii.

       Cele 14 instituţii, din cadrul proiectului CONSEPT, printre care se numără și Școala Profesională, Ungheni sunt sprijinite în procesul de elaborare şi implementare a programului de marketing educaţional şi promovare a imaginii.

        Abordarea subiectelor de interes major, ce ţin de îmbunătăţirea procesului de promovarea a imaginii, accent fiind pus pe rolul şi importanţa elaborării şi implementării unui program de marketing educaţional; modalităţile de analiza situaţiei actuale la capitolul marketing educaţional  şi depăşirea problemelor şi dificultăţilor curente în vederea consolidării imaginii şcolii profesionale.  Echipa noastră formată din directorul adjunct pentru instruire și educație Doina Rusu și Andriana Nastas  profesoară de istorie și educație civică, au elaborat un program de marketing formulând scopul şi obiectivele acestuia, activităţile cheie, rezultatele şi impactul aşteptat. În urma acestui proiect instituția noastră s-a ales cu un panou informativ, baner roll-ap și un  aparat foto.

Autor

Avatar utilizator

ms.daniela123@mail.ru